Isonono - un nou sistem de sunet revolutionar pentru cluburi

09 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Panorama Bar nu este singurul club de renume din Berlin, in ciuda hype-ului creat in ultima vreme. Clubul Tresor va aduce, incepand cu data de 8 octombrie, un nou sistem de sunet, marca Isonono, descris drept un sistem revolutionar care le permite DJ-ilor sa controleze complet ringul de dans, din punct de vedere muzical.

Seful de la Tresor, Dimitri Hegemann, precizeaza pentru Skrufff.com ca noul sistem de sunet va fi instalat pentru cel putin o luna, de test. Artisti precum Blake Baxter, John Acquaviva, Umek si DJ Rush vor testa noul sistem si li se vor oferi tutoriale pentru a maximiza eficienta.

"Noul sistem de sunet va ramane, daca celor care vin aici le place. Chiar nu stiu foarte bine cum functioneaza practic, insa il vom pastra cu siguranta daca va fi considerat o adevarata inovatie", spune Hegemann.

Sursele Isonono sustin ca noul sistem de sunet le permite DJ-ilor sa manipuleze sunetele si sa le dea clubberilor o senzatie auditiva de "scufundare tridimensionala".

Lansarea noului sistem de sunet va avea loc pe data de 8 octombrie, cu workshop-uri si prezentari in timpul zilei, de miercuri (8 octombrie) pana vineri (10 octombrie).


Popup detector