Interviu video cu doi titani ai muzicii electronice: Jesse Rose si DJ Hell

22 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Legendarul festival 10 Days Off se desfasoara la Ghent in Belgia, incepand cu data de 17 iulie, timp de 10 zile, si celebreaza toate stilurile de muzica electronica inventate si neinventate inca.

Line-up-ul din acest an ii include pe Ben Klock, Nathan Fake, Carl Craig, The Subs, Mark Farina, DJ Hell, Benga, Gaslamp Killa si Richie Hawtin. In 1995, festivalul se numea Ten Days of Techno si de atunci a atras privirile a milioane de iubitori ai muzicii electronice din intreaga lume. In 2008 aproximativ 40.000 de oameni au luat parte la eveniment, iar in acest an se asteapta o crestere substantiala a publicului.

Portalul Djsounds va realiza in fiecare zi un video de la eveniment, care va cuprinde interviuri, filmari de la concerte si multe altele. Iar daca la inceputul saptamanii am ascultat parerile unor artisti precum Mr Magnetik, Slagsmalsklubben, Mark Farina, Massimo Dacosta, Red D sau Axel de la Jazzanova despre festival (vezi primele doua episoade AICI), ieri, in ziua trei a festivalului, i-am urmarit pe Ben Klock, Dave Cop, Joris Voorn, Miss Kitten, Nathan Fake, Paul Britschitsch, Root Knox si The Hacker (AICI), astazi invitatii Djsounds sunt doi veterani ai muzicii electronice, Jesse Rose si DJ Hell, pe care ii puteti asculta mai jos.


Popup detector