Interviu cu Pilooski - intre soldade si kraut

01 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Interviu cu Pilooski - intre soldade si kraut
TAGS:
pilooski  interviu 

Blogul Boing Bum-Chak l-a intervievat pe Pilooski, pe numele sau adevarat Cedric Marszewski, cel care detine colectivul Dirty.


Pilooski a mixat in Romania alaturi de Who Made Who si Tomboy, la Palatul Bragadiru din Bucuresti.


"Am inceput prin a cumpara viniluri, am cantat putin la pian cand eram mai tanar, pe urma am inceput sa produc hip hop pentru niste prieteni si pentru o trupa americana independenta, si pe urma... nu stiu... am inceput sa pun muzica, ca DJ, din cauza backgroundului de hip-hip, apoi am inceput sa fac edit-uri, apoi unul din aceste edit-uri a fost ales de o mare companie, dupa care am lucrat pentru mai multe commercialuri, apoi am inceput sa fac chestia asta cu Discodeine, acum cinci ani, si... cam asta este foarte pe scurt."


"Imi place orice fel de muzica, imi place energia ritmului si incerc intodeauna sa creez un echilibru intre energia ritmului si melancolia versurilor. Asa ca poti sa dansezi pe cantece melancolice. Nu are nimic de a face cu cantecele lente, poate fi ceva foarte energetic si foarte intens ca melodie. In mod fundamental e mai ales ceva pentru fete. Cand fac muzica am aceste lucruri legate de fete in minte. Mai sunt si media care sunt destul de sensibile la asa ceva. Asa ca am tendinta sa merg spre chestii melancolice, dar e foarte greu sa iti explic de ce. Asta sunt eu. Unii oameni sunt mai melancolici decat altii. Si cu varsta am devenit mai increzator in aceste lucruri, si asa imi ies lucrurile."


Interviul integral cu Pilooski poate fi citit pe Boing Bum-Chak.


Popup detector