Interviu cu Luciano

05 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Luciano aka Lucien-N-Luciano a lansat piese pe label-uri ca Perlon, Klang, Transmat, Mental Groove, Max Ernst, Bruchstuecke si Peacefrog. Lucien Nicolet a trait o buna bucata de timp in Chile, insa se simte strans legat si de Elvetia, tara in care s-a nascut. Mixeaza de prin 93, incepand cu party-uri mici in Santiago, Chile. In 1997 s-a apucat de produs si muzica electronica.

Eforturile sale de producator s-au concretizat intr-o casa de discuri proprie, faimoasa astazi pentru release-urile de success. Cadenza Records este locul de unde au iesit la iveala productii de la Serafin, Luciano, Pier Bucci, Ricardo Villalobos, Thomas Melchior, Pikaya, Loco Dice si altii.

Luciano este un artist imprevizibil mereu te poti astepta de la orice atunci cand este la pupitru. Fie ca pune minimal, techno, groovy tech-house combinatii inedite cu sample-uri din piese vechi, traditionale, accapella, Luciano stie sa faca un public sa danseze. Tot el este protagonistul volumului al doilea din seria Sci Fi Hi Fi, compilatie lansata la Soma Quality Recordings, label din Glasgow. Seria este continuata de Alex Smoke, iar pe viitor alti contribuitori vor fi Slam.

Interviu: Backstage cu Luciano


Popup detector