Interviu cu DJ T

02 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Putine labeluri dedicate muzicii electronice au avut un impact atat de puternic asupra scenei internationale precum nemtescul Get Physical. In ultimii 7 ani, labelul a promovat artisti ca M.A.N.D.Y sau Booka Shade.

In spatele tuturor este un singur om, mai exact Thomas Koch aka DJ T, master-mind-ul din spatele tuturor actiunilor GPM.

DJ T, cu discul The Inner Joukebox, cel mai recent al carierei sale, capteaza cele mai importante secvente ale erei house din anii '90, adaptandu-le pentru sound-ul din 2009.

Artistul este in prezent in turneu mondial, iar cu aceasta ocazie DJ T a acorda un interviu foarte interesant pentru revista online Rhythmism.

In acest interviu, DJ T vorbeste despre cel mai recent disc al sau, despre decizia de a nu-l faca exclusiv pentru ringul de dans. "Ca sa fiu sincer, vroiam sa incerc sa fac ceva mai mult decat un album de club simplu si ma gandeam, inainte ca incep lucrul, daca imi doresc cu adevarat sa repet ceea ce am facut deja. Un album de club care reflecta ceea ce mixam eu la momentul respectiv, sau un disc care sa spuna o poveste? De fapt, am vrut sa fie in ambele directii, un disc concentrat atat pe latura de dans, cat si foarte bun de ascultat acasa sau un masina", declara artistul.

Curiosii pot citi intreg interviul pe site-ul rhythmism.com


Popup detector