Interviu cu DJ Rhadoo

20 Octombrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Rhadoo a debutat ca DJ in 1995. Dupa ce a avut parte de cateva gig-uri prin cluburile din Bucuresti de la acea vreme, Rhadoo a inceput sa devina din ce in ce mai apreciat de catre public si cunoscut pe scena dance autohtona. Au urmat clipuri, premii (in anul 2005 a fost chiar ales DJ-ul numarul unu in Romania), si mai multe gig-uri atat in tara cat si in afara tarii.

El a reusit sa se mentina in atentia publicului, fie ca a pus muzica in deschidere pentru Paul Van Dyk, Fatboy Slim sau alte evenimente majore organizate de The Mission, fie ca a pus muzica in cluburi ca Studio Martin, Zerrilos, Karma, The Office, La Mania, printre altele. Rhadoo a patruns si peste hotare, cortul DC10 din Ibiza acordandu-i toata atentia.

A mixat in deschidere pentru nume ca John Digweed, Lee Burridge, Carl Cox, Sasha, Richie Hawtin, Jimmy Van M, James Zabiella, Seb Fontaine, X-Press 2, Sister Bliss, Danny Rampling, Sandra Collins etc. Pe langa asta, Rhadoo a participat de doua ori al festivalul Love Parade din Berlin si East Power in Sankt Petersburg, Rusia.

Beat Factor a discutat cu Rhadoo la telefon despre noile lui proiecte, intre care si label-ul Arpia, despre muzica, despre rolul mp3-ului in muzica, despre EP-ul sau si despre cariera de DJ.

Interviu: Rhadoo, omul din spatele discurilor



Popup detector