Interviu cu DJ Bone despre Detroit, Terry Lee Brown Jr si americani

28 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Interviu cu DJ Bone despre Detroit, Terry Lee Brown Jr si americani
TAGS:
dj bone  interviu  Detroit 

Artistul american de muzica techno DJ Bone vorbeste in cadrul unui interviu acordat celor de la Smartshangai.com despre Detroit-ul de astazi, americani, Terry Lee Brown Jr si multe altele.


Bone marturiseste ca a fost foarte suparat si dezamagit atunci cand l-a intalnit pe Terry Lee Brown JR (pe numele sau adevarat Norman Feller).


"Face muzica house, cred ca provine din Germania. Logo-ul sau e un negru cu buze mari si parul afro. Nu m-a deranjat caricatura, ci faptul ca cei care au cumparat muzica lui au crezut ca cel de pe coperta este Terry. Iar atunci cand l-am cunoscut personal, am vazut un tip micut, alb. L-am intrebat de ce a pus acel logo, insa mi-a raspuns ca nu a vurt sa fie judecat dupa cum arata, pentru ca muzica conteaza", povesteste DJ Bone.


DJ-ul veteran continua interviul cu lamentari privind faptul ca multa lume foloseste Detroit-ul in descrierea muzicii lor, fara macar sa stie ceva despre acel oras sau sa provina de acolo.


Pe intreaga durata a interviului se simte o atitudine vehementa fata de intreaga industrie a muzicii electronice, denigrand elementele si aspectele comerciale ale muzicii.


Lectura o puteti parcurge AICI.


Popup detector