Inna sufera chinuita pe scari necunoscute

19 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Sa va stricam inceputul de weekend sau nu? Hai sa-l stricam. Just for the fun of it.

Artistele din Romania au complexul "produselor de studio": sunt un fel de catei mari prinsi in corpul unor catei mici, cum e Pechinezul, sau Chihuahua sau, ca sa fie dragut macar, Yorkshire.



Cica, vezi doamne, ele sunt frustrate ca nimeni nu crede ca au voce, pentru ca piesele lor sunt facute pe "calculator", si tot ce inseamna vocal este prelucrat. Oare de ce am crede asta? Mister.

Si asa, fetele noastre se apuca sa cante live prin toate show-urile TV posibile, toate piesele lalaite si plictisite de viata, doar ca sa demonstreze ca ele stiu, de fapt, sa cante live, si ca nu ne pacalesc cu nimic.

Inna, in schimb, e mai cu mot (vezi poza Yorkshire de mai sus): s-a urcat pe niste scari, si a inceput sa cante live doua groaze de piese, una de Celine Dion, si una de Pink.


Nu se stie pe ce scari, sunt scarile neantului, si ale pustietatii si dramei sufletsti, dar cert este ca saraca fata sufera, si sufera, si plange, si plange. Mai emotionant ca Moartea Caprioarei, sau chiar Puiul. Ba, nene scriitori si poeti, luati de invatati drama adevarata!

Dupa ce a cantat ce a cantat, adica s-a strambat, s-a smiorcait, aproape ca a varsat o lacrima si mai, mai ca prindea culoare in obraji de emotie, ne-a aruncat o privire cu care aproape ca ne spune "na ba, fraierilor, ca v-am aratat eu, EU STIU SA CANT!!"

Eh, Bravo! Stii sa canti. Si ce daca?


Inna - Celin Dion cover



Inna - Pink Cover



Credite: Vedeta.ro



Popup detector