Inna, pe o noua piesa - `Deja Vu` feat. Fizz

23 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Inna, pe o noua piesa - `Deja Vu` feat. Fizz
TAGS:
lansare  Fizz  single 

`Deja Vu` este un single relativ nou care se difuzeaza pe posturile de radio autohtone. Interpretii sunt Inna si Bogdan Croitoru (Fizz), dar ambii canta sub titulaturi diferite: Anni, respectiv Bob Taylor.

Acestia au preferat sa ramana `in umbra`, chiar si fata de alti artisti sau posturi de radio, pana cand piesa si-a demonstrat valoarea, poate si fiindca publicul din Romania are anumite prejudecati. informeaza siteul Innei.

Bogdan Croitoru, care si-a ales pseudonimul Bob Taylor pentru a se lansa ca DJ si a lasa in urma trecutul sau muzical, in timp ce Anni este o anagrama a numelui Inna.

`Consider ca o piesa buna poate sa fie promovata si ascultata fara a se sti de cine este compusa sau cine o interpreteaza. Cu ajutorul piesei `Deja Vu` am demonstrat acest lucru si iata ca, din nou, voi - publicul - ati avut cel mai mare aport. Va multumesc si nu uitati ca voi sunteti singurii care puteti face dintr-o piesa hit`, a scris Inna.

Single-ul `Deja Vu` este o creatie a baietilor de la Play&Win si a fost licentiat in Rusia si Polonia, unde se bucura de succes, iar in curand va aparea si videoclipul acestei melodii, dar fara Inna. Filmarile s-au desfasurat intr-un club din Neptun, in regia lui Tom Boxer.



BestMusic


Popup detector