Inchisoare pentru piesele piratate gasite in aeroporturi?

29 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Inchisoare pentru piesele piratate gasite in aeroporturi?
TAGS:
DJ  droguri  clubbing  electro 
Cum suna ideea sa fii arestat in aeroport, nu pentru ca ai droguri la tine sau o bomba legata de brau, ci pentru muzica din iPod-ul tau? Cat de absurd ar suna stirea asta, insa in curand s-ar putea sa devina realitate, dupa ce guvernul din Australia discuta aplicarea unei noi legi impotriva pirateriei.

Potivit portalului news.com.au, Guvernul Australian doreste sa dea o putere fara precedent oficialilor vamali, aceasta constand in posibilitatea de control a laptop-urilor sau MP3-urilor calatorilor internationali, iar sentinta ar creste odata cu numarul pieselor piratate gasite. Stephan Smith a confirmat ca exista intradevar negocieri, dar nu se stie cand sau daca legea va fi aprobata.

Masura ridica multe semne de intrebare; in primul rand pirateria nu se practica in aeroport si sunt atatea alte locuri unde se pot face astfel de flagrante. Si in al doilea rand, cum isi vor da seama oficialii care dintre piese sunt piratate si care sunt copii dupa colectia proprie a calatorului?Popup detector