Incep evenimentele Heineken Music Thirst

21 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce anul trecut Livio & Roby au castigat nu numai editia din Romania dar si cea globala, Heineken Music Thirst s-a intors in Romania si in 2008, pentru a cauta noi talente printre DJi si producatori de muzica electronica.


Anul acesta cei trei finalisti ai competitiei sunt Adrian Eftimie, OK Corral (Vania & Thornado) si Konstantin & The Angel (Radu Cernautean de la Crush si DJ Blanilla). Cel care a decis finalistii Heineken Music Thirst 2008 a fost juriul, format din DJ Robby (Ambasadorul Heineken Music Thirst), Joe Christie (reprezentatul agentiei de booking Excession), Catalin Muraru (reprezentantul Roton), Cristi Nitu (One FM) si Joe Roberts (reprezentantul revistei DJ Mag). Acum vine randul publicului sa isi exprime votul.

Finalistii isi vor demonstra abilitatile, live in fata publicului, in cadrul evenimentelor din turneul Heineken Music Thirst:

1 Mai @ Mamaia / Sunwaves Tent - Marco Carola, Troy Pierce, Marc Houle
17 Mai @ Cluj / Heineken Tent - Sven Vath, Chris Tietjen
7 Iunie @ Iasi / Heineken Tent
14 Iunie @ Timisoara / Heaven Studio - John Digweed
21 Iunie @ Bucuresti / Arenele Romane - James Zabiela, Audiofly

La finalul competitiei, castigatorul Heineken Music Thirst 2008, va evolua live pe 4 iulie, in prima zi a festivalului B'ESTFEST.

Pentru Vania, performanta de a ajunge in finala Heineken Thirst nu este o premiera, acesta numarandu-se printre cei trei finalisti si anul trecut, cand a participat cu proiectul de LIVE Vania & Midy. In 2007, Vania & Midy a ocupat pozitia secunda la Heineken Music Thirst.

Aflat pentru prima data in competitia Heineken Thirst, Adrian Eftimie a determinat juriul sa il selecteze printre finalistii de anul acesta. Atat piesa cu care a participat, Elevation, cat si setul de la Kristal Glam Club de sambata, 11 aprilie, a convins juriul de talentul si devotamentul sau.


Popup detector