Inca 1.000 de bilete pentru David Guetta la pret promotional

22 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Dupa epuizarea primelor 1.000 de bilete, la pret promotional, pentru concertul lui David Guetta din 15 octombrie din Bucuresti, organizatorii au decis sa ofere inca 1.000 de bilete la pretul special de 95 de lei.


Astfel, cei care inca nu au ajuns in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) sau nu au accesat site-ul www.eventim.ro mai au o sansa sa participe la cea mai mare petrecere de muzica electronica a toamnei, platind un pret preferential.


Totodata, pana la biletul cu numarul 5.000 pretul este de 110 de lei. Dupa epuizarea celor 5000 de bilete, tichetele cumparate in avans pana in ziua evenimentului vor costa 120 de lei, iar la intrare se va plati 135 de lei. Organizatorii au scos la vanzare si bilete VIP, in numar limitat.


Posesorii biletului GOLD VIP, in valoare de 300 RON, pot savura evenimentul din locatia special amenajata langa scena, in compania unor bauturi speciale, iar cei care achizitioneaza biletul SILVER VIP, in valoare de 160 RON, vor avea un loc asigurat in galeria de vizavi de scena.


Evenimentul este organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula, si face parte din seria de evenimente internationale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include concerte David Guetta la Bratislava, Debrecen si Praga..


Popup detector