Inainte de Ibiza, escala in La Mania - petrecerea continua

18 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, 20-21 iunie, clubul La Mania din Mamaia ii gazduieste pe Cedric Gervais si Scarlett Etienne. In deschidere va mixa Sepp, iar pretul unui bilet pentru fiecare seara va fi de 20 de lei.

Scarlett Etienne, o femeie DJ cu adevarat talentata, foarte spirituala si indragostita de multi ani de ceea ce se numea underground electronic music. Dupa ani intregi de studiu (pian, balet, opera) dupa influente muzicale diverse (de la punk/rock pana la indie/ hip-hop) Scarlett a primit rezidentiate pentru mai multe cluburi. Este atat de pasionata de ceea ce face, incat daca nu este in turneu, lucreaza in studio, cautand sound-uri originale, pentru viitoarele proiecte.

Inainte de a deschide residentiatul de la Amnesia Ibiza, Cedric Gervais vine in La Mania. Dupa un excellent dj-set in emisiunea lui Pete Tong de la Miami WMC 2008, Cedric Gervais este in clasamente cu remix-ul Hideaway. Resident in cele mai bune locatii din Miami (Space, Crobar, Nikki Beach) producator apreciat si remixer talentat, Cedric Gervais pregateste un nou material proaspat si la obiect pentru Yoshitoshi (casa de discuri a celor de la Deep Dish).



Popup detector