In acest weekend se redeschide clubul Studio Martin

20 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 22 septembrie, se va redeschide clubul Studio Martin cu argentineanul Hernan Cattaneo si Livio. Ultima lui vizita in Romania a fost tot in Studio Martin, pe data de 20 aprilie.

Studio Martin s-a deschis in 1993, in incinta cinematografului Volga, pe bulevardul Iancu de Hunedoara. Prima varsta a clubului a fost marcata de petrecerile tematice (pijamas party, halloween party, doctors party). A inceput apoi fenomenul house. Cu toate ca, in acea perioada, muzica house era practic necunoscuta, la Studio Martin se punea muzica house de calitate, americana.

Intrat in circuitul cluburilor de renume, Studio Martin i-a adus la pupitru pe cei mai cunoscuti DJ de pe scena muzicii electronice locale si mondiale. Printre acestia se alfa nume ca Timo Maas, Anthony Pappa, Hybrid, Derrick May, Craig Richards, Loco Dice, Lee Burridge, Satoshi Tomiie, Sandra Collins, Quivver, James Zabiela, Nick Warren, Ricardo Villalobos, James Lavelle, Gabriel & Dresden, Jimmy van M, Layo & Bushwacka, Sister Bliss si multi altii. Clubul continua sa faca istorie... Hernan Cattaneo duce mai departe traditia.

Numarul 15 in clasamentul mondial al dj-ilor alcatuit de prestigioasa revista DJmag, Hernan Cattaneo reuseste la fiecare aparitie sa impresioneze masele, reteta fiind un sound deep house, cu influente tribal si progressive, in stil sud-american. Crescand in Buenos Aires, a copilarit pe muzica lui Simply Red si Level 42, muzica luata din revista Billboard singura disponibila pe piata la vremea aceea. La putin timp dupa Hernan ajunge resident intr-un club mic din Buenos Aires care ii mai aduce si alte invitati prin America de Sud.Talentul sau il duce in scurt timp la un rezidentiat la Clubland Pacha unde a reusit sa faca warm-up pentru multi dintre dj mari cum ar fi Sasha, John Digweed, Danny Tenaglia, Carl Cox, Darren Emerson si desigur Paul Oakenfold. De atunci si pana in zilele de astazi nimeni nu se indoieste de talentul exemplar al artistului.

Pretul pentru intrare va fi de 30 RON pana in ora 00.00 si 40 RON dupa.


Popup detector