In acest weekend are loc B'estFest Summer Camp 2011

01 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

S-au deschis portile celei de-a patra editii a festivalului B’ESTFEST, fiind totodata prima editie la iarba verde, sub conceptul de Summer Camp.


Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului de suficient de aproape si accesibil fie doar si pentru o vizita de o zi.


B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in weekendul 1-3 iulie pe malul lacului Pasarea, islazul comunei Tunari (in nordul Bucurestiului), la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Transformat anul acesta intr-un veritabil Summer Camp, B’ESTFEST isi deschide portile vineri, 1 iulie, pentru a patra oara, pregatind o editie fara precedent.


Accesul publicului in zona de camping se permis incepand cu ora 10:00 dimineata vineri, urmand ca festivalul sa-si deschida portile incepand cu ora 16:00 in ziua de vineri, respectiv ora 12:00 in zilele de sambata si duminica.


In fiecare zi, concertele incep dupa 16:30, capetele afis urcand pe scena dupa ora 22:00 – Coca-Cola Stage, respectiv dupa 23.00 – Ciuc Premium Stage. Pe scenele Ciuc Premium si Coca-Cola vor concerta Skunk Anansie, Flogging Molly, Roger Sanchez, alaturi de Omul cu Sobolani, Coma, The Mono Jacks, Madame Hooligan, Popa Sapka (1 iulie); Mika, Asian Dub Fondation, Lamb, plus Suie Paparude, Electric Brother, Robin and the Backstabbers, Magnolia, Petrol (2 iulie); Pendulum (live), House of Pain, Hadouken!, alaturi de Sarmalele Reci, ROA, CTC, Cuantune si Smallman (3 iulie). Pe scena scena Future Heroes vor concerta Sonichouse, Goodbye to Gravity, Butterflies in my Stomach, Toulouse Lautrec (1 iulie) Electric Fence, Antarctica, Mes Quins, Sensor (2 iulie), Tunesinnaourheads, Zeppelin & Praetor, TiPtiL si Blue Nipple Boy (3 iulie).


Vestea buna pentru amatorii de party-uri este ca la B’ESTFEST Summer Camp distractia tine pana dimineata: dupa show-urile capetelor de afis, actiunea se muta la terasele din zona de festival (punk, ska, reggae, hip-hop, alternative, funk) si in Jägermeister Dance Arena. Gojira, Leizaboy, Unlocka, Sirius&Methodical, D-Laid, Snow, Yuffa&Hardcore, Bully, Marika, Limun & K-Lu, Amon, si headliner-ii arenei, Caspa & MC Rod Azlan (1 iulie), NAPT (2 iulie) si Nero (3 iulie), se vor ocupa de ritmurile de electro, dubstep, breakbeat sau drum’n’bass pana aproape de zorii zilei.


In cadrul B’ESTFEST Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu.


O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute (toalete, lavoar, dusuri cu apa calda, bacanii etc.). Accesul in zona de camping este permis incepand de vineri, ora 10.00 (pana luni, ora 14:00), numai celor care detin un voucher de camping. Voucherul poate fi achizitionat atat in avans cat si de la locatie, in zona de camping putand sta in baza acestui voucher atat persoanele care au bilet de o zi sau doua, cat si cele care detin un abonament pentru toate cele trei zile de festival. In incinta festivalului va exista un spatiu special amenjat de unde se vor putea achizitiona corturi, saci de dormit, spray-uri anti insecte, precum si alte echipamente de camping. De asemenea, cei care nu detin un cort pot inchiria unul de la fata locului, cei interesati putand afla mai multe detalii de pe site-ul offcial al festivalului – sectiunea Camping.


Transportul pana la festival se va putea realiza fie cu masina personala sau bicicleta din dotare, fie cu mijloacele de transport in comun, respectiv linia speciala RATB care pleaca de la statia de Metrou Aviatorilor (bilet 1,5 lei), sau microbuzul 445 ce poate fi luat de la statia de Metrou Pipera. Tot de la Metrou Pipera se vor putea inchiria si biciclete pentru transportul pana la festival, in timp ce calatorii care merg in aceeasi directie pot alege sa imparta aceeasi masina in sistem carpooling (www.cumasina.net ). In zona de festival nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.


In zona de Food Court vor exista restaurante cu specific indian, italian, libanez, romanesc, plus clatite la discretie, tot pe baza de jetoane. In camping este permis accesul cu bauturi si alimente in cantitati limitate. Festivalul va pune la dispozitie o zona de parcare gratuita, cei care doresc sa parcheze in zona respectiva urmand a respecta indicatiile si regulile impuse de organizatori si fortele de ordine. Spectatorii care vor primi o bratara in momentul accesului trebuie sa o pastreze la mana pe toata durata festivalului. De asemenea, dat fiind faptul ca in zona de festival nu vor exista spatii pentru depozitare, spectatorilor le este recomandat sa fie atenti la lucrurile de valoare pe care le au asupra lor.


Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


De asemenea, copii sub 12 ani au gratuitate doar daca sunt insotiti de un adult, in timp ce grupurile care achizitioneaza pana vineri (1.07.2011) 4 abonamente la B’ESTFEST Summer Camp o pot face la pretul de 680 lei (in loc de 1060 cat ar fi fost pretul intreg), aceasta promotie fiind valabila doar pentru biletele achizitionate de la magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea principala - aripa Calarasi ) si Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti.


De asemenea, spectatorii care vin pe 1 iulie la B’ESTFEST Summer Camp din afara Bucurestiului si prezinta la casa de bilete de la intrarea in B’ESTFEST PARK biletul de tren sau microbuz catre Bucuresti, isi pot achizitiona un abonament cu 190 de lei, in pret fiind inclus si voucherul de acces in zona camping. La intrarea in zona de festival, cei care nu si-au achizitionat biletul in avans o pot face de la casa de bilete special amenataja la preturile de 150 de lei - biletul de o zi si 285 de lei - abonamentul de trei zile.


Organizatorii recomanda achizitionarea biletelor numai din punctele de vanzare autorizate, negarantand accesul sau valabilitatea biletelor procurate in alt mod.


Popup detector