Imnul evenimentului Trance Energy 2009 a fost facut public

04 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Proiectul Rank 1 revine in anul 2009 cu inca o piesa care va fi folosita drept tema faimosului eveniment Trance Energy. Show-ul ajuns la cea de-a 16-a editie va avea loc pe 7 martie 2009 si este desemnat drept cel mai mare eveniment trance din lume.

Editia din acest an a avut o audienta de peste 30,000 de oameni, iar pentru editia din 2009, care se va desfasura in Utrecht din Olanda, s-au pus in vanzare aproximativ 35,000 de bilete.

Rank 1 reusesc sa revina cu un nou single, L.E.D There Be Light, dupa ce in 2005 Beats At Rank-1 Dotcom a fost desemnat drept tema evenimentului. Initial piesa trebuia sa ramana secreta, insa saptamana trecuta prima versiune a single-ului a intrat pe internet si organizatorii au fost nevoiti sa il faca public.

Single-ul a fost difuzat in premiera in timpul show-ului radio A State of Trance realizat de Armin van Buuren, iar Tiesto l-a inclus in traklist-ul evenimentului Dance4Life din Amsterdam, care a avut loc pe 29 niembrie.



Rank 1 au fost fenomenali pe scena trance din ultimii ani. Cu hit-uri precum Airwave, Such is Life sau Awakening, artistii s-au stabilit printre pilonii de baza ai muzicii trance de astazi. Prima versiune a single-ului L.E.D. There be Light este disponibila in magazinele de specialitate online, iar in luna ianuarie va avea loc lansarea oficiala, care va fi urmata de un pachet de mixuri si remixuri.


Popup detector