Idjut Boys revin in Romania

03 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Idjut Boys, adica Daniel Tyler si Conrad McConnel, revin in Romania, cu ocazia promovarii noului album, Cellar Door, despre care puteti afla mai multe de aici.


Evenimentul are loc pe 14 septembrie, in noul club Control (din fostul club Berlin, adica pe strada Constantin Mille 4). Din line up necesita mentionati si suspectii locali Khidja si Camil, plus gazda camerelor sambo, Bogman.


Idjut Boys au mai fost in Romania atat in 2008 (la un eveniment Cai Verzi si Fiii @ Teatrul Masca), precum si un an mai tarziu, la Centrul National al Dansului TNB.


Cei doi DJi si producatori britanici fac muzica impreuna de peste 20 de ani, lansand numeroase ep-uri disco, house si techno, atat la label-urile proprii, U-Star, Noid, Discfunction, Cottage, dar si la altele. Cei doi se intalnesc la sfarsitul anilor '80 in Cambridge, in timp ce unul dintre ei lucra ca salvamar, iar celalalt studia la universitate. Petrecerile de la clubul Tonka ii apropie pe amndoi prin descoperirea similaritatilor dintre preferintele lor muzicale. Se muta in curand la Londra, unde incep o serie de petreceri la U-Star, colaboreaza cu mai multi DJ-i americani, ca Hector Romero sau Ted Patterson, dand nastere unui stil de disco influentat de house clasic si Detroit techno care ii consacreaza pe plan mondial si ii trimite in diferite cluburi din lume pentru a-si etala talentul.





Popup detector