Ibiza 2008 - si mai scumpa si mai stricta

19 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Ibiza 2008 - si mai scumpa si mai stricta
TAGS:
DJ  droguri  ibiza  clubbing  ecstasy  space 
O irlandeza risca sa stea dupa gratii in urmatorii noua ani, dupa ce a fost prinsa cu 100 de pastile ecstasy intr-unul dintre cluburile legendare din Ibiza, Space. Turista in varsta de 23 de ani a uimit autoritatile de pe insula, dupa ce a scos fara nici o problema o punga de pastile din sutien in momentul in care a fost intrebata daca are droguri la ea.

Femeia sustinea ca nu a stiut legea si nu i se parea o infractiune prea mare, posesia de droguri in Ibiza. declara unul dintre ofiteri. Intre timp, rezidentul clubului Pacha, Eric Morillo scria in rubrica sa din Pacha Magazine ca in ultimul timp atatea stricteti au aparut, incat clubberii incep sa fie din ce in ce mai putini; Totul este atat de scump; 50 de euro intrarea in club, 15 euro pentru o vodka si nici macar nu te mai poti duce sa asculti muzica la Bora Bora in timpul zilei.

Christine Spoler aducea aminte si de legea impotriva after-hours-urilor si spunea ca aceasta este este sustinuta in mare parte si de locuitorii insulei, care sunt trecuti de varsta de 40 de ani. Cred ca majoritatea locuitorilor de aici isi doresc asta. Poate cei ce vin pentru distractie si stau putin nu se simt cele 24 de ore, dar noi nu mai putem trai asa. declara unul dintre localnici.



Popup detector