Iarmaroc 2010: Matthew Styles, o noua confirmare

30 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Matthew Styles va mixa la Iarmaroc 2010, au anuntat organizatorii. Evenimentul va avea loc in perioada 21-23 mai, la aproximativ 50 de km de Bucuresti, la Urziceni.


Un mic oras in vestul Angliei. Tatal DJ. O pereche de platane Technics in casa. Undeva pe acolo incepe povestea lui Matthew Styles. Putini au norocul sa guste DJingul din familie, iar Matthew a fost unul dintre norocosi. Probabil ca ursitoarele lui erau nelipsite din cluburile disco ale anilor 80. De indata ce Matthew a crescut si a fost destul de responsabil in manevrarea discurilor fara sa le zgarie, a fost incurajat de tatal sau sa foloseasca sculele de DJ.


Inspiratia si influenta muzicala din familie au fost evidente pentru Matthew. Tatal sau si bunul sau prieten Tony Price - fondator al clubului DMC, un "must-go" al anilor 80, erau deja renumiti pentru compilatiile DJ Only. Cei doi au pus bazele revistei Mixmag si a revistei Jocks (mai tarziu numita DJ magazine). Ca sa-l initieze muzical pe Matthew i-au dat sa asculte mix-tape-uri semnate Tony Humphries, Bobby Konders, Kenny Carpenter & Steve Hurley.


Putem fi invidiosi pe colectia de discuri funk si disco pe care artistul nostru a mostenit-o de la tatal sau. Matthew Styles si-a castigat prima rezidenta intr-un club la 18 de ani, iar in ultimii zece ani a mixat in locuri grozave pornind de la petrecerile "Slash & Burn" sub labelul Crosstown Rebels si legendarul club WMF din Berlin, pana la prezenta rezidenta lunara in Panorama Bar Berlin si gigurile regulate din Fabric Londra.




BeachClubBeach 2009.08.01 by matthewstyles


Matthew a gazduit si o serie de petreceri proprii, numite Dig Your Own Rave in T-Bar Londra, locul preferat al afterhours-urilor in fiecare duminica dupa Fabric. Pe la pupitrul acestor petreceri de after au trecut doar artisti unul si unul : Ricardo Villalobos, Craig Richards, Luciano, Magda, Pier Bucci, Dinky, Shackleton sau Baby Ford. In CV-ul sau adaugam ca este manager la labelul Crosstown Rebels, unde si-a publicat si primul release. Alte labeluri sub care a mai produs sunt: Bpitch Control, Diamonds & Pearls si Horizontal.



In prezent Matthew Styles traieste in Berlin si spune ca ceea ce iubeste cel mai mult acolo este atitudinea oamenilor fata de muzica.



Popup detector