Hot Casandra la BBC

09 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Hot Casandra la BBC
TAGS:
hot cassandra  BBC 

Proiectul Hot Casandra este si pe gustul englezilor. Noul single al trupei, Hold Me Tight, a fost inclus in playlistul BBC.


Piesa a fost ascultata de echipa care realizeaza emisiunea BBC Radio York’s Introducing Show si care a decis ca Hold Me Tight sa fie inclusa in playlistul lor la sfarsitul lunii aprilie. Emisiunea este difuzata in fiecare sambata seara si se canalizeaza pe descoperirea de noi talente, trupe si artisti locali, dar si internationali.


Hold Me Tight este cel de-al doilea single extras de pe EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “Early Nightmares”. Dupa ce piesa Larissa a urcat rapid in topul Radio Guerrilla, Paul Ballo – artistul din spatele proiectului Hot Casandra - a ales piesa Hold Me Tight (o colaborare cu Bianca Ionescu)ca nou single, cu atat mai mult cu cat Bianca Ionescu este chiar mama sa.


Videoclipul piesei Hold Me Tight a fost lansat la sfarsitul lunii martie, avandu-l ca regizor pe Tudor Petremarin. Fanii din tara ii pot asculta live pe cei de la Hot Casandra in aceasta saptamana.


Trupa va concerta pe 10 mai la Cluj in Flying Circus, pe 11 mai la Sibiu in clubul Bohemian Flow si sambata, 12 mai, la Craiova in Wave.



Popup detector