Hernan Cattaneo mixeaza la al treilea eveniment 12HDM in Iasi

20 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Sambata aceasta, 24 octombrie, artistul argentinean Hernan Cattaneo va mixa in cadrul celei de-a treia editii a evenimentului 12 Hours Dance Marathon, care se va desfasura in Iasi, la Era Shopping Park. Pe langa Hernan Cattaneo, evenimentul ii mai are in program pe artistii romani Sebo, Zotist, Mike, Negru, iar de proiectiile video se va ocupa Cote.


Prin compilatia The Masters Series – Hernan Cattaneo, celebra casa de productie Renaissance si-a sarbatorit lansarea albumul aniversar cu numarul 50 cu unul dintre DJ-ii favoriti ai label-ului. Putini sunt artistii care s-ar fi putut incadra in standardele acestei editii de ‘Masters Series’, dar materialele lui Hernan lansate la Renaissance au devenit adavarate clasice in timp, asa ca fondatorii au luat decizia sa-l aduca pentru a treia oara.

12 Hours Dance Marathon este un eveniment de amploare ce va beneficia de organizare la cele mai inalte standardede calitate si garanteaza un mix spectaculos de sound, lasere si visuals. Evenimentul va avea loc intr-un cort incalzit, de mari dimensiuni, amplasat in parcarea Era Shopping Park Iasi pe 24 octombrie 2009.


Bilete in avans pe http://www.bilet.ro/concerte/9/671/ sau la InfoPoint Iulius Mall si magazinele Flanco - 20 RON in numar limitat. Bilete in locatie costa 30 RON pana la ora 00:00 si 40 RON dupa ora 00:00.


Petrecerea oficiala de After-Party va avea loc duminica 25 Octombrie incepand cu ora 07:00 AM la Hypnotic Club (Iasi) invitati fiind: Sebo vs Zotist si Negru vs Oliviu.


Popup detector