Hercules and Love Affair revin in Romania - Bucuresti si Cluj Napoca

18 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Hercules and Love Affair se afla intr-un turneu de promovare a noului material Dj Kicks, de lansat la !K7 Records la finalul lunii octombrie 2012.


Pe 2 noiembrie, Hercules and Love Affair vor fi prezenti in Cluj Napoca, in clubul Boiler, urmand ca seara urmatoare, 3 noiembrie, sa fie prezenti in Bucuresti, informeaza pagina de facebook a trupei. Formula Hercules and Love Affair Sound System inseamna Andy Butler (cel care a si mixat compilatia DJ Kicks) plus doua soliste vocale. Sa o mai lasam la copt o scurta perioada.


Hercules And Love Affair este una dintre cele mai spectaculoase trupe americane ale primei decade a noului ale primei decade a noului mileniu, o trupa cu radacini adanci in muzica dance a anilor ’80 si ’90 si cu o capacitate extraordinara de reinventare a scenei muzicii de dans. Lansata in 2008, trupa construita in jurul lui Andrew Buttler, producator si DJ, a reusit performanta de a intra in celebrul Pitchfork top 10 cu albumul sau de debut, Hercules and Love Affair. S-a impus din start ca o trupa care a adus inapoi distractia in casa DFA Records - inovatoarea casa de discuri new-yorkeza, care a creat in lumea muzicala defuncta revolutie numita LCD Soundsystem.


Revenim cu detalii intr-un viitor cum vrea fiecare, dar nu prea indepartat.








Popup detector