Herbie Hancock concerteaza in premiera in Romania

31 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Herbie Hancock concerteaza in premiera in Romania
TAGS:
herbie hancock 

Herbie Hancock concerteaza pentru prima oara in Romania. Multi-premiatul pianist jazz va canta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 29 octombrie, intr-un concert organizat de Emagic.


Biletele la concertul lui Herbie Hancock sunt disponibile din 1 septembrie pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Preturile sunt urmatoarele, in functie de pozitia fata de scena: 80, 120, 160, 200, 240 lei.


CV-ul lui Herbie Hancock este impresionant: 50 de albume proprii vandute in peste 20 de milioane de exemplare, 12 premii Grammy si un premiu Oscar. Adaugam si numeroasele colaborari de succes alaturi de nume celebre precum Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana, Norah Jones sau Leonard Cohen si mai spunem ca Herbie Hancock canta de peste 50 de ani.


Este un inovator al muzicii, fiind unul dintre primii compozitori care au imbinat sintetizatorul cu elemente de soul si funk, redefinind complet sonoritatile jazz-ului. Are peste 25 de distinctii, printre care Ordinul Artelor si Literelor in grad de Ofiter, oferit la Paris, in 1985, si premiul pentru "Artistul Anului”, oferit de fundatia Harvard in anul 2008.


Herbie Hancock a primit Oscar pentru coloana sonora a filmului "Round Midnight”.


via bestmusic


Popup detector