Herbie Hancock- eleganta si rafinament pe scena Salii Palatului

27 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Herbie Hancock va urca vinerea aceasta pe scena Salii Palatului din Bucuresti pentru un concert de muzica jazz ce va aduce in prim plan piese de pe cel mai recent album al maestrului, “The Imagine Jazz Project”.


Recunoscut pentru rafinamentul fiecarui show pe care il pune in scena, Herbie Hancock nu se dezminte nici de aceasta data, pregatind publicului roman un spectacol seducator, in acordurile fascinante ale muzicii care l-a facut celebru in intreaga lume. Show-ul programat pe 29 octombrie face parte, alaturi de spectacolul Nouvelle Vague, din seria de evenimente Fusion Nights prezentate de Stella Artois, ce vor avea loc in toamna aceasta la Bucuresti.


Elegant, sofisticat si cu un stil de viata foarte echilibrat, Herbie Hancock impresioneaza nu doar prin geniul artistic ci si prin modestia care il insoteste de fiecare data dincolo de scena. Fara ca artistul sa fi manifestat pretentii extravagante, echipa de productie a pregatit pentru concertul de vineri un decor simplu dar elegant pentru cabinele din backstage, Herbie Hancock avand la dispozitie o camera cat mai izolata de agitatia din culise, linistea de dinainte de concert fiind practic unul dintre lucrurile esentiale pentru el la fiecare dintre evenimentele la care participa.


Meniul pus la dispozitia artistului include o bogata selectie de alimente organice, sucuri naturale, salate, peste, paine integrala si vinuri dintre cele mai rafinate, Herbie fiind adeptul unei diete cat mai naturala si echilibrata. Pe scena de la Bucuresti, Herbie Hancock va fi insotit de band-ul sau - chitaristul Lionel Loueke, bassistul James Genus, tobosarul Trevor Lawrence Jr., interpreta Kristina Train si nu in ultimul rand, Greg Phillinganes, la clape. Accesul la spectacol se va face incepand cu ora 19:00.


Prezentat de Stella Artois si organizat de Emagic, concertul lui Herbie Hancock ce va avea loc vineri, 29 octombrie, este inclus in seria evenimentelor Fusion Nights, biletele fiind in continuare disponibile in reteaua magazinelor Diverta, in Libraria Mihai Eminescu, la magazinul Muzica si la Sala Palatului, de aici putand fi achizitionate inclusiv in seara evenimentului, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 80, 120, 160, 200, 240 lei.


Popup detector