Hat-trick epic pentru Pascal Junior, vedeta deep house din Romania

17 Mai 2016 Elena Paraschiv Best Music

Hat-trick epic pentru Pascal Junior, vedeta deep house din Romania

Epic Society a creat o traditie din a celebra muzica buna si prietenia. in aceasta vineri, clubul timisorean uneste din nou aceste doua elemente, intr-o singura petrecere plina de suspans si energie. Invitatul special al evenimentului, cu incepe de la ora 23, este Pascal Junior, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai epicilor. Pascal revine pentru a treia oara la Epic Society, in acest sezon, dupa succesul de necontestat al primelor petreceri. Artistul tocmai a lansat un nou track la propria casa de productie, Epic Tones Records. Piesa se numeste Going Alone si pastreaza acelasi feeling placut al muzicii electronice pe care DJ-ul si producatorul roman l-a aratat pe hit-uri recente precum Te Rog (Carla’s Dreams Remix), Overdose, Blind Love sau Love Trouble.


Pascal Junior a fost primit cu bratele deschise la primul sau gig, din acest sezon, la Epic. Artistul s-a intors „acasa” la Timisoara chiar de Craciun, cand prietenii sai de pe malul Begai l-au facut sa simta ca este chiar #morethanfamily. Dupa acest cadou muzical lasat sub brad, DJ-ul a revenit la mijlocul lunii martie in acelasi loc, pentru a aduce primavara pe bune la Timisoara. intrebat despre aceste doua evenimente, artistul a spus ca energia pe care o creaza publicul in acest club este sarea si piperul in reteta de success a epicilor.


De obicei, eu sunt cel care alimenteaza oamenii cu energie, dar la Epic e de ajuns sa ofer un mic impuls de start care se intoarce inapoi inzecit. Feedback-ul primit in timp real e incredibil, se citeste pe fetele oamenilor, pe zambetul lor, pe felul in care simt muzica si se conecteaza cu fiecare piesa. E ca si cum aceasta comunitate s-a nascut cu muzica in sange, la fel ca mine si ne simtim unii pe altii. ii ridic eu, apoi ma ridica ei pe mine si tot asa pana la sfarsitul setului. Cred ca aici e mai mult decat o simpla familie, cum se spune, pentru ca e o familie care traieste cu, prin si pentru muzica, iar de aceea ma intorc mereu gata de actiune. Sa vedeti ce va pregatesc vineri, declara Pascal Junior, care abia asteapta sa-si dea hat-trick-ul epic in acest sezon.




Popup detector