Hala de Muzica prezinta Radio Slave

08 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Hala de Muzica prezinta Radio Slave
TAGS:
clubbing  OK Corral  Hala 
Amerie, DJ Hell, Kylie Minogue, Carl Craig, The New Radicals, Gwen Stefani , Talking Heads si Sir Elton John . Toata aceasta insirurie de nume nu este aleatorie, pentru ca toti acesti artisti sunt legati de un alt mare nume al muzicii electronice - Radio Slave.

Radio Slave, pe numele sau real Matthew Edwards, si-a pus in aplicare talentele de producator, remixand piesele artistilor amintiti mai sus si nu numai. Notorietatea lui M. Edwards a atins cote maxime in ultimul timp remixand artisti renumiti, nu doar membrii ai industriei electronice, ci si artisti pop sau rock.

Artistul a devenit popular prin re-work-ul piesei Cant get you out of my head marca Kylie Minogue si evident, minunatul remix pentru Blue Monday al trupei New Order. De atunci, lucrurile au mers intr-o directive foarte bine definita pentru Matt Edwards.

Productiile sale lansate fie ca Rekid, fie ca Matthew E, Quiet Village sau Sea Devil pot fi definite ca dance floor killers.

Productiile si remixurile sale l-au plasat printer cei mai in voga producatori si DJ ai ultimilor ani. Seturile marca Radio Slave variaza de la electro la techno, cu usoare influente house in moment cheie ale serii.

Totusi, ca visina de pe tortul oferit de Radio Slave se concretizeaza prin pasiunea sa pentru re-editurile disco pe care nu uita niciodata sa le intereze in DJ seturile sale. Asadar vineri, 10 aprilie, Radio Slave impreuna cu Ok Corral mixeaza in Hala de Muzica.


Popup detector