Guy Gerber si Audiojack in acest weekend in La Mania

13 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Weekendul acesta, 13-14 iulie, clubul La Mania din Mamaia ii va avea ca invitati pe Guy Gerber (vineri) si Audiojack (sambata). Warm up-ul este asigurat de catre Denis, iar pretul unui bilet este de 20 lei in fiecare seara. Sa ii cunoastem mai bine pe cei doi invitati.

Asa cum a fost citat vara trecuta de Mixmag, single-ul lui Guy Gerber, 'Stoppage Time' aparut la Bedrock Records, a devenit un adevarat imn la Cocoon (Amnesia), DC 10 (Ibiza) sau Secretsundaze (Londra). La 33 de ani, Guy este unul dintre cei mai buni producatori ai scenei techno. Poate ca acest success l-a surprins pe Guy, care la varsta de 16 ani a luat o decizie majora: a renuntat sa mai fie jucator de fotbal profesionist (era chiar in reprezentativa tarii sale, Israel) si a decis sa se indrepte spre noua atractie: muzica. Recent, Guy Gerber a lansat la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Records, albumul sau de debut "Late Bloomers". Se intampla uneori sa apara un vizionar care incearca sa capteze in muzica lui cele mai deosebite trairi, care dau produsului final o semnificatie deosebita.

Cu o prezenta muzicala si o maturitate peste experienta lor, se poate demonstra ca Audiojack este unul dintre cele mai talentate si deosebite proiecte electronice aparute in ultimii ani. Cu un contract semnat la 20:20 Vision Recordings si cu numeroase remix-uri pentru Renaissance, CR2, Leftroom Limited, Audio Therapy si Lot 49, Audiojack au dovedit o unica abilitate de a crea muzica. Prima lor creatie originala "Robot" (Leftroom Limited) a dominat set-urile DJ-ilor de pretutindeni, fiind nominalizata 'Best British Single of 2006'. Apoi, EP-ul de debut a fost unul dintre cele mai bine vandute din 2006. Remix-urile pentru piesele Idiots, Erotic Discourse sau Stabbing Sally au fost prezente atat in Beatport?s top 10 cat si in alte clasamente actuale.

Muzica semnata de catre Audiojack (Richard Burkinshaw si James Rial) are influente din diverse stiluri si este foarte greu de catalogat. Poate ca tocmai de aceea, apare in magazine la diverse categorii: house, progressive house, minimal, techno, breaks, electro!!! Dar nu numai productiile le-au adus aprecierile criticii de specialitate ci si abilitatea lor de a lucra ca o echipa la cel mai inalt nivel de professionalism, in performantele lor de DJ. Cu toate ca se afla in turneu si nu mai pot ajunge in studio, AUDIOJACK au terminat deja un material facut direct pe laptop-ul de care nu se despart niciodata. Piesa se numeste "Japan 4" si va fi inclusa pe noul EP "3 by 4" de la noul label propriu U.F.O (Underground Frequency Organisation). In paralel, AUDIOJACK lucreaza si la remix-uri pentru Audio Therapy, Control Recordings si Commonwealth Recordings.

Cu remixuri in pregatire, productii originale, un album de debut si turnee internationale, Audiojack continua sa-si cladeasca reputatia lor, ca unul dintre cele mai consistente si consecvente proiecte din muzica electronica de astazi.


Popup detector