Groove Armada si Hernan Cattaneo vin la Bucuresti

08 Martie 2012 romania bestmusic Best Music

The Mission ii prezinta pe Groove Armada, Hernan Cattaneo si Dusty Kid intr-un gig inedit la Romexpo Bucuresti, Pavilionul C6, pe 31 martie 2012.

Biletele costa 40 de lei in avans si pot fi achizitionate prin comanda pe bilete.ro sau in oficiile Postei Romane semnalizate cu mesajul "Aici bilete.ro". De asemenea, biletele pot fi cumparate de la punctele de vanzare din Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16) si French Bakery Lipscani (str. Smardan nr. 13).

La intrare, in seara evenimentului, biletele vor costa 60 de lei.

Muzica celor de la Groove Armada este un melanj original cu influente house, big beat, balearic, disco si funk; combina instrumente traditionale cu elemente ritmice de house, contine sample-uri jazz si sample-uri din melodii alte altor trupe, ca Chi-Lites, Platters si A Tribe Called Quest.

Rezident al celei mai longevive petreceri saptamanale din Anglia, Hernan Cattaneo a participat la cele mai respectate evenimente de muzica electronica ale planetei, de la festivalul Exit pana la Coachella, Creamfields si Dance Valley.

Dusty Kid, pe numele sau real Paolo Albero Lodde, vine din Cagliari, Italia. In 2009 el a lansat primul sau album, "A Raver’s Diary".


Popup detector