Graham Gold - un artist sensibil

18 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul britanic Graham Gold a adoptat recent o atitudine destul de agresiva privind publicatia Mixmag, noteaza jurnalistul Jonty Skrufff. Dupa 25 de ani de cariera muzicala, Graham marturiseste ca este in continuare sensibil cand vine vorba de critici.

Dupa ce publicatia Mixmag l-a facut "tafnos ca o fata mare" in paginile revistei, Graham Gold spune ca inca nu i-a iertat; "din nefericire, pun totul la suflet si imi pasa de ceea ce cred oamenii despre mine".

"Au fost niste nenorociti. Punct" spune Graham cu vehementa.

"Nu i-am vazut niciodata la vreunul din gig-urile mele, sau in clubul Peach din Londra; desi stiu cat de grozave au fost acele nopti. Cat despre activitatea de la Kiss FM, doar eu stiu cat de devotat am fost pentru a face acea emisiune una dintre cele mai bune emisiuni radio de la Kiss."

Desi recenta izbucnire a lui Graham Gold ar fi starnit controverse in randul celor de la Mixmag, managing editor-ul James Mowbray a adoptat o atitudine calma, de conciliere. "Cand Mixmag era detinut de catre compania EMAP, imparteam birourile cu KIss FM, iar Graham venea noaptea pentru a-si inregistra emisiunile. Asa ca ii lasam pe hol o cutie cu promo-urile primite care nu ne placeau, in caz ca avea nevoie de piese noi. Chiar si Sharp Boys au profitat de asta; chiar credeti ca voi regreta?" rade James Mowbray.




Popup detector