Goldfrapp lanseaza aplicatie pentru iPhone: Goldfrapp Pinball

06 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Goldfrapp anunta lansarea unei aplicatii pentru iPhone, intitulata Goldfrapp Pinball, un joc clasic de pinball adaptat in varianta 3D, care permite remixarea pieselor trupei.


Aplicatia contine sample-uri ale titlurilor incluse pe cel mai recent album de studio lansat de Goldfrapp, Head First. Printr-o simpla atingere a ecranului, mingea isi croieste drum prin printr-un plan imaginar plin de zgarie nori. Pe masura de bila intra in coliziune cu diferite obiecte, sample-urile sunt declansate si astfel se creaza remixul.


Utilizatorul poate controla directia prin miscarea telefonului si, prin urmare, cu cat gadgetul este mai bine manevrat, cu atat mai multe puncte bonus pot fi acumulate. Dupa ce jocul este finalizat, utilizatorii isi pot compara rezultatele online.


Aplicatia Goldfrapp Pinball a fost creata de Goldfrapp in parteneriat cu Corporation Pop si poate fi gasita pe site-ul apple.com. In ce priveste muzica, trupa se pregateste de lansarea noului single extras de pe "Head First", intitlulat "Believer", care va aparea pe 6 septembrie 2010 si este urmasul single-urilor "Rocket" si "Alive".


"Believer" vine cu un pachet de remixuri fabulos, care contine variante ale artistilor Vince Clarke, Subway, Joris Voorn si Davide Rossi. Discul "Head First" este unul plin de synth-uri optimiste; este un album euforic in care predomina fantezia si romantismul.


"Head First" a fost descris de catre Sunday Times ca fiind "pop de cea mai inalta clasa".


Popup detector