Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi (videoclip nou)

29 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi (videoclip nou)
TAGS:
Gojira  planet h  deliric 

Gojira si Planet H au lansat recent videoclipul piesei 'Fugi', realizata in colaborare cu Deliric 1.


Filmarile s-au desfasurat la jumatatea lunii mai in studiourile Media Pro din Buftea si in uzinele Faur, in regia lui Dragos Musat. Videoclipul ironizeaza perceptia publicului privind viata artistilor, fiind exploatate cateva clisee (femei, droguri, masini). In clip ii puteti vedea si pe Adrian Despot (solistul Vita de Vie) si pe fetele de la "Black&White" - un proiect experimental desfasurat in social media.


Piesa a fost produsa de Gojira impreuna cu Planet H si a fost interpretata pentru prima oara in urma cu doua luni, in cadrul showului Guerrilive. De la 1 iulie va fi disponibila pentru a fi descarcata gratuit de pe conturile de Soundcloud ale producatorilor.


Gojira a declarat referitor la aceasta colaborare: "Si eu si Planet H suntem rockeri inauntrul nostru si asta se simte in muzica pe care o facem impreuna. Pe de alta parte, Deliric este un mare manipulator de "vorbe"...si asa a iesit ce-a iesit! "Fugi" este fix cum mi-am dorit: scandal organizat. Am avut si sprijinul celor de la Burn in realizarea clipului, fiind ambasadorul lor."


Planet H: "Barierele intre genurile muzicale au inceput sa cada. De fapt, pentru public au cazut demult, a venit acum randul artistilor! Ma bucur ca am fost si noi in "primul val" de artisti care au trecut de stadiul remixurilor si au dus-o la urmatorul nivel, adica piese originale... Avem deja doua: "Da-i mai tare" cu DOC si "Fugi" cu Deliric, la care lansam azi videoclipul. Ramaneti pe receptie ca mai avem si altele pe teava!"


Gojira si Planet H s-au cunoscut in cadrul proiectului "Green Channel", insa au inceput sa colaboreze intens in special in ultimul an. In prima jumatate a lui 2012 au produs impreuna piesele "Da-i mai tare" (feat. DOC) si "Fugi" (feat. Deliric) - doua colaborari cu unii dintre cei mai indragiti artisti hip-hop din Romania.



Popup detector