Gojira, Planet H si Deliric lanseaza clipul Fugi (teaser + foto)

27 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Gojira, Planet H si Deliric lanseaza clipul Fugi (teaser + foto)
TAGS:
Gojira  planet h  deliric 

Gojira lanseaza joi, 28 iunie, primul sau videoclip: "Fugi”, o colaborare cu Planet H si Deliric. Piesa a fost interpretata prima oara in urma cu aproape doua luni, in cadrul showului Guerrilive.


Videoclipul va avea premiera la 23:00 pe postul TV Music Channel si online, pe pagina de Facebook a artistului.


Producatori experimentati, Gojira si Planet H au descoperit o compatibilitate muzicala sanatoasa lucrand impreuna in studio. S-au cunoscut in cadrul proiectului "Green Channel", dar au inceput sa colaboreze intens in special in ultimul an. In prima jumatate a lui 2012 au produs impreuna piesele "Da-i mai tare” (feat DOC) si "Fugi” (feat Deliric) - doua colaborari cu unii dintre cei mai indragiti artisti hip-hop din Romania.


Gojira activeaza inca din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtona, fiind renumit pentru mixurile sale de bass imbinate cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep.


Planet H (Paul Opris) este fondatorul trupelor rock Narkoma si Godmode de 10 ani face in paralel muzica electronica. A inceput cu IDM, trip hop, iar in ultimii trei ani: dubstep si drum and bass. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vita de Vie - "Varza", ROA - "Ne Place", Coma - "Coboara-ma in Rai".


Pana la aparitia clipului puteti urmari mai jos un teaser, cateva poze si asculta interpretarea live din studioul Guerrila.


Teaser Fugi






Popup detector