Godskitchen la Brasov sambata 3 decembrie

30 Noiembrie 2005 Beat Factor BeatFactor

Sambata 3 Decembrie 2005 brandul Godskitchen ii aduce in Romania, respectiv in Brasov, pe Chris Fortier si Paul Harris (Dirty Vegas). Locatia este Expo Roman Center Brasov si va beneficia atat de un decor special Godskitchen cat si de cele mai performante sisteme de sunet si lumina. De asemenea, cei doi DJ-i vor fi insotiti de dansatori care vor avea grija sa expuna perfect atmosfera unica Godskitchen!

In ultimii 5 ani Godskitchen a urcat in topul celor mai bune cluburi si brand-uri de evenimente din lume, ajungand pe primul loc, cu nu mai putin de 250 de evenimente in toata lumea, si asta numai in 2004. Godskitchen isi are radacinile in Birmingham, UK, unde clubul inca mai organizeaza in fiecare weekend petreceri, la care participa cel putin 2.000 de persoane. Cu timpul Godskitchen a trecut de la statutul de club la cel de brand si a ajuns sa organizeze arena events cu 10.000 de oameni, in Londra. Acum 4 ani Godskitchen si-a lansat primul dance music festival, Global Gathering care a ajuns sa atraga peste 40.000 de oameni in fiecare an.

Godskitchen nu inseamna numai Anglia. Evenimente Godskitchen se regasc constant pe tot mapamondul in tari (si continente) cum ar fi: Australia, Asia, Brazilia sau Africa de Sud, America...In ultimii 2 ani Godskitchen a cucerit si America si a ajuns astfel sa fie cel mai mare brand de petreceri chiar si in tara tuturor posibilitatilor. Acum, Godskitchen are regulat evenimente in New York, Chicago, Los Angeles. Deasemenea club brand-ul a devenit co-propietar al nightclub-ului de 10 milioane de $ ICE din Las Vegas (club care a aparut in tv show-ul national in USA The Club). De-a lungul anilor cei mai buni dj-i au pus muzica la cel putin un eveniment Godskitchen, dj-i cum ar fi Sasha, Digweed, Eric Morillo, Carl Cox, Armin Van Buuren, Ferry Corsten e.t.c.


Popup detector