Girls on Top in acest weekend in Mamaia

25 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Weekendul 29-30 iunie ii are ca invitati in clubul La Mania pe DJ-ita Heidi, programata pentru seara de sambata, iar in noaptea precedenta Dollz at Play ies la joaca pe ritmuri de electro-house. Pretul unui bilet este de 20 RON in ambele seri. Iata cine sunt invitatele din acest weekend.

Daca nu ati auzit pana acum de Dollz At Play, inseamna ca ati lipsit destul de mult din sfera muzicii dance. Minunatul duo format din incantatoarea mexicanca Xochitl si sirena spaniola Beatriz, a reusit sa schimbe complet petrecerile dance electronice, colorandu-le in propriile culori. Cele doua fete s-au cunoscut in Ibiza unde au inceput sa cante impreuna, dupa care s-au stabilit la Londra.

Dollz At Play au devenit o adevarata senzatie care continua sa promoveze cea mai noua muzica electronica prin stilul lor unic, uimind de fiecare data audienta. Drept dovada stau residentiatele de sambata de la Superfreq @ The End (London) si de miercuri de la DC10 (Ibiza).

Fetele sunt foarte prietenoase, nu iau chiar totul in serios, stiu sa se distreze dar vor cu adevarat sa incinga spiritele publicului de muzica electronica la fiecare prestatie! Poate ca tocmai de aceea Dollz At Play petrec ceva timp inainte de show sa se pregateasca asa cum trebuie (make-up, vestimentatie, etc) pentru a fi sigure ca arata ca niste adevarate Dollz

Originara din Canada dar stabilita din 2000 la Londra, Heidi s-ar putea sa fie recunoscuta usor de colectionarii de vinyl-uri, fiind persoana din spatele tejghelei magazinului de discuri Phonica din Soho.

Dar noaptea, Heidi devenea in secret DJ. Dupa cativa ani de experienta si munca neintrerupta, Heidi a ajuns sa cante la cele mai cunoscute cluburi si petreceri precum Space-Ibiza, Fabric, Panoramabar - Berlin, Monza - Frankfurt si Monza - Ibiza.

Desi era DJ de ceva timp, Heidi a avut nevoie de 10 ani ca sa scoata primul sau CD mixat: Monza Club Ibiza Compilation Vol. 1 in septembrie 2006 (Deep House, Techno, Minimal) lansat la Get Physical, una dintre cele mai cunoscute case de discuri ale momentului si totodata casa celor de la Booka Shade.

Recent, Heidi a facut si primul pas spre sfera productiei, odata cu primul ei single 'Vejer', o colaborare cu bunul prieten Riton, dovedind un excelent gust pentru epic electrohouse. Heidi este prezenta si pe cea mai recenta compilatie '5 Years of Get Physical cu single-ul To The Gum.

In mod regulat, Heidi are cele mai multe evenimente in UK si Germania. Desi publicul este complet diferit, ea reuseste sa faca in fiecare club cate un DJ set aparte, construit special pentru cei prezenti.

Ca o curiozitate, Heidi este originara din Windsor, Ontario Canada, apropae de granite Americana cu Detroit, Michigan. Tot acolo a crescut si Richie Hawtin (aka Plastikman), chiar daca s-a nascut in Oxfordshire, UK.


Popup detector