Ghidul clubbing de revelion

28 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cine a decis sa-si petreaca revelionul intr-un club din Bucuresti sau din tara, are de ales cel putin intre patru oferte destul de generoase, cel putin din punct de vedere muzical. In aceeasi noapte, se vor perinda prin cluburile din Romania mai multi DJi romani si straini de calibru. Asadar, ce alegeti?

Bucuresti:

James Lavelle va mixa in clubul Studio Martin, impreuna cu Pagal, Rosario Internullo si Livio. Intrarea este de 40 de lei in avans si 70 de lei la locatie. Ultima vizita pe care Lavelle le-a facut-o romanilor a fost asta toamna, in cadrul festivalului Delta Music Fest, atunci cand a concertat impreuna cu trupa Unkle.



Lee Burridge va mixa in Kristal Glam Club. Pretul unui bilet este de 100 RON si include si bufet suedez. Deja nu mai numaram a cata oara este prezent Lee Burridge in Romania; cert este ca de fiecare data, britanicul face show.



ZIP mixeaza in clubul Session impreuna cu Raresh si Praslea. Pretul unui bilet este de 50 de lei in avans si 80 de lei la intrare. Daca nu l-ati prins pe Zip la prima sosire in Romania, acum este ocazia perfecta.



SLG si Piemont, impreuna cu Dan Ene, vor mixa in clubul Kado. Intrarea este de 40 de lei in avans si 70 de lei la locatie. Atat SLG cat si duetul Piemont sunt pentru prima oara in Romania.

La after, va intalniti la The Gossip cu Burnski, Pagal si Max.



Clubul Web organizeaza si ei una din ultimele petreceri ale clubului, denumita simplu 'revelion 2008'. Ii gasiti la butoane pe Marika, Gojira, VRT, Unu', D-Laid, Kidlazy, Domnu Disco. Pretul unui bilet este de 20 de lei.


In tara:

Brasov: In Brasov, clubul Hush Hush il are ca invitat la pupitru in noaptea de revelion pe DJ-ul roman Optick. Pretul unui bilet este de 70 de euro si include absolut tot.

Constanta: Constantenii pot merge in noaptea dintre ani in clubul Play, unde va mixa Atari, Mario si Small.

Timisoara: In Timisoara, la ExpoVest, se va desfasura Future Mask 2007, o petrecere de revelion cu trance. Line up-ul este format din Yves Deruyter - Belgia, Robert Burns - Olanda, Leon Bolier - Olanda, Re:Locate - Olanda, Galen Behr - Olanda si Cliff Coenraad - Olanda. Pretul unui bilet este de 60 Lei.

Sibiu: Daca v-a prins revelionul in Sibiu, nu trebuie sa disperati, pentru ca aveti cel putin doua oferte: in clubul Chill Out vor mixa Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Markus Homm, Toygun, Maresh, iar la Sala Sporturilor Transilvania va intalniti cu Vali Barbulescu, Dax si trupa Activ.


Popup detector