George Vintila canta la aniversarea trupei El Negro

18 Iunie 2009 Saint BeatFactor

George Vintila canta la aniversarea trupei El Negro
TAGS:
el negro  reggae  aniversare 

Trupa El Negro aniverseaza pe 18 iunie un deceniu de muzica reggae in Romania. Evenimentul va fi sarbatorit printr-un super concert live, marca ProFM Reggae (radio online pe profm.ro), la Silver Church, de la ora 22.00, alaturi de 10 invitati.

Printre cantareti cu acte in regula precum Mihnea, de la OCS sau Alex , Ciupi si Florin, de la Mandinga, si-a facut loc in desfasurator si DJ-ul ProFM, George Vintila: "Ne stim de pe la inceputurile formatiei si am mai avut multe "antecedente" de genul asta care au iesit super ok. Era normal sa cantam impreuna acum, la aniversarea a 10 ani de El Negro.", a spus Bogdan Negroiu.

Prezentatorul emisiunii The Hit Factory, difuzata de luni pana vineri, de la 10.00 - 14.00, nu este la prima "tentativa" de acest gen. "Cea mai recenta colaborare este cea cu raku, pentru albumul "Rezistenta".

Dar in recut am mai cantat alaturi de Sensor , cu care am si un clip la piesa "5 minute.", povesteste George.

Cu toate acestea, DJ-ul nu planuieste sa apara prea des pe scena alaturi de cantareti: "In ceea ce priveste muzica nu pot sa spun decat: mai rarut ca-i mai dragut. Asa savurez si eu din plin aceste momente si nici nu creez asteptari prea mari.", a adaugat el.


Vedeta.ro


Popup detector