Geo Da Silva continua seria lansarilor cu o noua colaborare - "Kiss Me" (feat DJ Gabro, Mr Sax & Alexandra Mitroi)

19 August 2016 Elena Paraschiv Best Music

Geo Da Silva continua seria lansarilor cu o noua colaborare -

Geo Da Silva marturisea la inceputul verii ca, in urmatoarele 3 luni, va lansa 3 piese si 3 videoclipuri. Astazi, lanseaza cel de-al doilea single, Kiss Me, dupa ce in cu cateva saptamani lansa piesa "I Want You", alaturi de Mr Sax.


Ca si in cazul altor piese lansate, Geo Da Silva este si compozitorul noului single "Kiss Me", lansat in colaborare cu DJ Gabro, Mr Sax si Alexandra Mitroi. De aceasta data, Geo a compus piesa alaturi de Cosmin Basasteanu si Alexandra Mitroi. Videoclipul este regizat de catre Ovidiu Roteliuc si a fost filmat in Timisoara.


In urma cu cateva luni, Geo Da Silva a lansat o piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.


Semifinalista la Vocea Romaniei din editia anului 2015, Alexandra Mitroi a facut primii pasi in drum spre o cariera muzicala cand avea 16 ani. Vocea ei a fost descoperita intamplator, de catre doamna ei diriginta, care a rugat-o sa cante o doina.Popup detector