Gazon A aproape sold-out pentru concertul Depeche Mode

20 Noiembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Gazon A aproape sold-out pentru concertul Depeche Mode
TAGS:
Depeche Mode 

Depeche Mode va concerta anul viitor pe Arena Nationala din Bucuresti, pe data de 15 mai. Inca de la punerea in vanzare a biletelor, categoria Gazon A a fost cea mai solicitata, fiind in prezent aproape de epuizare, anunta Emagic.


Biletele pentru concertul Depeche Mode, ce va avea loc anul viitor, s-au pus in vanzare pe data de 29 octombrie, acestea fiind achizitionate intr-un ritm extrem de alert. Gazon A este prima dintre categorii care se apropie de sold-out, mai putin de 200 de bilete ramanand disponibile in aceasta zona. “Experientele anterioare ne-au aratat ca cele mai cautate bilete pentru acest gen de concerte sunt in categoriile care ofera loc in picioare. Cum cei mai multi fani isi doresc sa fie cat mai aproape de trupa preferata, biletele din Gazon A sunt cele mai solicitate, astfel ca in mai putin de o luna de la anuntul oficial al evenimentului, acestea au fost achizitionate aproape in totalitate. Recomandarea mea pentru cei care isi doresc sa mai prinda un loc in fata scenei este asadar sa se grabeasca.” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.


Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta. Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013 pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile online, pe www.MyTicket.ro la mai multe categorii de preturi: 135 (Gazon B), 245 (Gazon A), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei in tribune si peluza.


Popup detector