Galerie Foto: Sensation White 2008 - Budapesta, Ungaria

07 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Sensation White face parte din categoria partyurilor care nu trebuiesc ratate. Totul a inceput in 2000 in Amsterdam datorita celor de la ID&T. Evenimentul atrage multa atentie, si in 2006 se poate vorbi despre Sensation International. Iata o galerie foto de la Sensation White din Budapesta, Ungaria, din data de 3 mai.

Pe 3 mai si-au pregatit hainute albe si s-au adunat in Budapesta cei mai clubberi dintre clubberi din Ungaria, Cehia, Romania, Slovaia, Croatia si restul zonelor aflate in apropiere. Aici s-au trezit intr-un environment desprins din povestile cu zane: forme tridimensionale care se incalceau in arena, dragoni dansatori, ingerasi cu 90-60-90, curenti de aer incarcati cu fum parfumat, invazii de balonase de sapun, inimioare care, din cand in cand, luminau marea alba aruncand artificii.

Pe scena rotativa din centrul arenei au urcat pe rand Hamvai PG vs. Barany Attila, Sebastian Ingrosso, Fedde le grand, Paul Oakenfold, Sander Kleninenberg si Marco Picotto. Muzica a generat valuri. Sensation White isi merita numele: delir la nivelul tuturor simturilor !


Galerie foto: Sensation White 2008 - Budapesta, Ungaria

"Ca show, evenimentul a fost foarte reusit! Totul a fost organizat cu migala si precizie: decoruri, actori, djs, jingle-uri, proiectii, confetii, artificii, lounge, baruri, etc, etc, etc... Muzical, majoritatea dj-lor au nu mi-au placut fiind prea comerciali!.. Exceptie a facut Mauro Picotoo si puti, pe sfarsit Kleinenberg. Publicul a fost de foarte buna calitate, multe fete frumoase si foarte multi romani si straini! Merita mers la un astfel de eveniment pentru a trai atmosfera de acolo", spune Horace Dan D (DJ si producator roman) pentru Beat Factor.








Popup detector