Galerie Foto: Baobinga a mixat in Bucuresti la Selectro

30 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sam Simpson aka Baobinga a mixat breaks, electro si electro - house in clubul Expirat din Bucuresti aseara, 29 octombrie. In deschidere au fost prezenti la pupitru, pe rand, DJ-ii romani Marika si D-Laid. Beat Factor va prezinta galeria foto de la acest party.

Cunoscut pentru release-urile breaks, house si chiar dubstep la case de discuri precum Fat! Records, Mantra Breaks, Vertical Sound Recordings, Soul Jazz sau Passenger, Mr Baobinga originar din Manchester,UK, va reprezenta si 'The Body Snatchers', proiect cu care a realizat de curand albumul Feeling Good, Looking Nice, Smelling Right.

Obisnuit al festivalurilor din Marea Britanie ca The Glade sau Bloom Festival, Baobinga a lansat pe piata 2 albume cotate de revistele DJ Mag şi DJ cu 5/5. Are la activ nenumarate colaborari care au atras atentia celor implicati in fenomenul dance si mai nou se poate lauda cu un remix la 'Blaze' aparut ca single pe 'Stanton Sessions Vol.3'. Este de asemenea de remarcat faptul ca nu lipseste de pe compilatia 'Fabric 30' mixata de aceiasi Stanton Warriors.

Vezi AICI poze de la petrecerea cu Baobinga!




Popup detector