Galerie Foto: A doua zi a festivalului Peninsula

25 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Joi, 24 iulie, festivalul Peninsula a adunat mult mai multi participanti decat in zilele precedente, iar pentru week end sunt asteptati si mai multi. Beat Factor va prezinta galeria foto a celei de-a doua zile a festivalului Peninsula.

In noaptea de joi, pionierul drum and bass LTJ Bukem, impreuna cu colegul sau MC Conrad, ne-au acordat un interviu video, ce va fi disponibil saptamana viitoare pe site.

Scena Kiss Arena a fost mai putin populata in noaptea de joi, spectatorii Peninsula alegand si alte variante. Vremea a fost mult mai favorabila, astfel incat scena principala, la care au concertat mai multe trupe rock (intre care si Epica), a fost plina. Si trupa Kumm a avut parte de un public numeros, la Mures Stage. La Zakuska Stage muzica jazz si funk a fost lucrul esential, chiar daca spectatorii erau mai mult in trecere spre alte scene.


Vezi galeria foto din a doua zi de Peninsula AICI!


Hazee si Rapala au mixat drum and bass in deschidere la Kiss Arena, urmati de catre DJ-ul ungur Bal, iar mai apoi de catre LTJ Bukem si MC Conrad. TRG nu a mai reusit sa ajunga si a fost inlocuit in ultimul moment de catre VRT.

Cu mai mult curaj si o vreme frumoasa, s-au consumat de-a lungul noptii de joi sute de butoaie de bere, insa atmosfera nu este nici pe departe atat de tragica, asa cum o descriu canalele media TV.

Urmeaza concertul Morcheeba, prestatia lui ATB in cortul Kiss Arena, impreuna cu DJ Lucca, Vania si Mihai Popoviciu. Organizatorii anticipeaza ca scena Kiss (cortul de fapt) va fi plina in seara aceasta, vineri, 25 iulie.

Cert este ca daca ploaia nu inceteaza de tot, Peninsula va fi un mic pui de-al Glastonbury-ului.


Popup detector