G-Man aka LFO vine in Romania - Synthplants la piscina

04 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe 15 august, de la ora 22.00, la piscina Fitze Fundulea, Synthplants da startul unui nou week-end de petrecere in aer liber - "Synthplants la Piscina". Invitatul special este Gez Varley sau G-Man, dupa alias-ul care l-a facut celebru in Romania. Pe langa ca o evolutie G-Man live este o raritate, britanicul se va afla si in premiera in fata publicului roman, iar de vineri seara pana duminica dupa-amiaza, petrecerea nu se va opri.

Ceilalti artisti care si-au confirmat prezenta la pupitru in week-end-ul 15-17 august sunt: Dan 0 (Synthplants, Midnights), Ali Nasser (Derivat, Be Chosen), Marika (Fwd), Thornado (Groove++, Great Stuff, Craft Music), Miss I, Mel-o-dee, Zotist, DJ 360 (Groove++), Greeg (Pro FM Dance), Narcis / Piftek / Kosak / Fady / Kosta, Roger / Byby / Heyos / Jo. E (Mainevents).

Piscina Fitze se situeaza la 20km de Bucuresti, la iesirea din capitala spre litoral, in Fundulea. Locatia are o capacitate de 1000 de persoane, parcare privata, si dispune de un bar "prietenos", cu preturi foarte mici. Organizatorii au asigurat o sonorizare de inalta fidelitate, in concordanta cu asteptarile oricarui participant. Pretul biletelor este de 20 lei pentru o zi si pot fi achizitionate doar la fata locului (guestlist valabil pe toata durata evenimentului). Programul pe zile al evenimentului ramane o surpriza, singura certitudine fiind ca in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 2.00, G-Man isi va incepe evolutia live.

Prezenta in premiera in Romania a unui artist legendar, conceptele "party non-stop" si "Synthplants la Piscina", artistii romani care vor mai fi prezenti in line-up si locatia speciala sunt premisele unui week-end unic pentru amatorii de gen.

Gez "G-Man" Varley a aparut prima oara ca parte a scenei in 1990, in calitate de membru (impreuna cu Mark Bell) al duo-ului LFO. Primul lor disc a ajuns in top 10 in Marea Britanie, vanzand peste 130.000 de copii, iar primul lor album s-a vandut in aproximativ 80.000 de exemplare.

Dupa ce a renuntat la proiectul LFO, in 1996, Gez a produs muzica sub pseudonimul G-Man, productii ce aveau sa devina clasice usor de intuit - G-Man EP si Quo Vardis. Proiectul s-a dezvoltat firesc, finalizandu-se in acelasi an 1996 cu albumul Kushti. De-a lungul timpului a publicat productii la case ca Force Inc., Studio !K7, Swim, Sahko, Styrax Leaves si lista continua.

"Anul trecut am licentiat muzica mea pentru suportul sonor al unui joc XBOX 360 si cu mai multi ani in urma, ca LFO am licentiat muzica pentru o reclama VW Golf "30 de ani de facut"...o gramada de bani", spune Gez Varley.


Popup detector