Future Shorts One la Artexpo TNB

31 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Future Shorts One la Artexpo TNB
TAGS:
future shorts  artexpo  tnb 

Dupa o lunga hibernare, Future Shorts se dezmeticeste finalmente, se scutura de bruma si revine cu un concept proaspat copt: un festival global de scurtmetraje ce are loc in prima sambata a fiecarei luni, simultan, in intreaga lume.


Bucurestiul isi recastiga astfel pozitia bine-meritata pe harta celei mai mari comunitati de film din lume, alaturi de alte 50 de orase din 12 tari. Iata cum moscovitul, londonezul, new-yorkez-ul si kuala-lumpureanul (?) vor fi racordati in serie (sau in paralel?) prin invizibilele ganduri care ne vor zburda prin cap dupa ce vizionam scurmetrajele.


Ce vedem?


Din programul lunii februarie vei afla cum se intersecteaza cursa spatiala cu rock-ul psihedelic, care-i faza cu acea legenda urbana a adidasilor aruncati pe cablurile care leaga stalpii oraselor, cum reactioneaza un copil de 9 ani care, in ajunul zilei sale de nastere, isi surprinde tatal masturbandu-se dupa o cearta rusinoasa cu un vecin si cum iti dai seama care ti-e locul in lume dupa ce incep sa ti se intample tot felul de chestii ciudate. Pentru a te destinde am inclus in meniu si doua animatii plus un alt clip dragut marca The Klaxons.


Program:


Lars And Peter


Klaxons - Twin Flames - Dir: Saam Farahmand


The Mystery of The Flying Kicks - Dir. Matthew Bate


Flying Lotus - Kill Your Co-workers - Dir: Beeple


The Drift - Dir. Kelly Sears


Mary Last Seen – Dir. Sean Durkin


Goodbye Mr Chu - Dir: Stephanie Lansaque & Francois Leroy


Doar atat? Nu! Dupa scurmetraje ramai la after-party caci Hijack & Giuser vin cu al lor sound juice pentru a intregi o seara de sambata asa cum se faceau pe vremuri.


Popup detector