Future Heroes - o noua scena cu noi confirmari la Bestfest

27 Iunie 2011 Beat Factor BeatFactor

Cu doar patru zile inainte de startul festivalului, Bestfest Summer Camp surprinde din nou, adaugand o noua scena,Future Heroes, dedicata exclusiv tinerilor artisti romani.


Butterflies in my Stomach, Toulouse Lautrec, Electric Fence, Mes Quins, TiPtiL, Sensor si Blue Nipple Boy sunt doar cateva dintre numele ce vor completa line-up-ul Bestfest Summer Camp 2011.


Festivalul se desfasoara in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, fiind prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola. Bestfest Summer Camp adauga o noua scena in program, scena Future Heroes, pe care vor concerta Sonichouse, Goodbye to Gravity, Butterflies in my Stomach, Toulouse Lautrec (2 iulie) Electric Fence, Antarctica, Mes Quins, Sensor (2 iulie), Tunesinourheads, Zeppelin & Praetor, TiPtiL si Blue Nipple Boy (3 iulie).


De asemenea, a aparut o modificare in programul festivalului, trupa Travka nu va mai concerta sambata, 2 iulie, fiind inlocuita de Robin and the Backstabbers.


Recunoscuta pentru piesele "Vanatoare Regala", "Iguana facatoare de minuni" si "Soare cu dinti", Robin and the Backstabbers este o sursa instabila, imprecisa si imprevizibila de zgomot a carei eficienta si randament variaza in functie de factori necunoscuti care pot sau nu sa includa pretul corzilor de chitara, al betelor de tobe si cel al promisiunilor nerespectate.


Popup detector