Fumiya Tanaka mixeaza la party-ul de redeschidere Midi

28 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Fumiya Tanaka mixeaza la party-ul de redeschidere Midi
TAGS:
Fumiya Tanaka  Midi 

Club Midi se redeschide cu o premiera in Transilvania. La doar o luna de la prestatia sa la festivalul Sunwaves 12, Fumiya Tanaka revine in Romania, urmand a mixa pe 14 septembrie in clubul Midi din Cluj Napoca.


De peste 15 ani, Fumiya Tanaka este considerat a fi unul dintre artistii / DJii cu statut de legenda pe scena techno. A avut numeroase proiecte; amintim labelul sau personal "Torema Records", labelul sau recent "Op.disc" (in cooperare cu Yoshihiro Hanno), si celebrele sale petreceri "Chaos" (organizate in Tokyo si Osaka), iar pe parcursul carierei sale a reusit sa exprime cu succes posibilitatile muzicii.


In 2007, Fumiya a lansat DVD-ul cu rasunet mondial, “Via”, care contine live set-ul sau comentat in timp real. Aceasta lansare arata intr-un mod viu muzica si mixajul sau ca un rezultat al unor reactii fizice si de gandire continua, un soi de flux al gandirii a la Joyce.


Recent a lucrat la proiectul "DARTRIIX" impreuna cu RADIQ aka Yoshihiro Hanno si a lansat deja doua EP-uri si un album complet pe “Op.disc”.




Popup detector