Fredde le Grand arunca cu scantei!!

29 August 2012 Beatfactor Beatfactor BeatFactor

Fredde le Grand arunca cu scantei!!
TAGS:
fredde  le  Grand  sparks  nicky  Romero  matthew  koma  umf  ultra  music  festival  nou 

Sparks (sau Turn off your mind) se numeste noul single scos de Fredde in urma colaborarii sale cu Nicky Romero si Matthew Koma. Hitul a facut furori ori de cate ori a fost pus in live set-urile artistilor! In clipul de mai jos puteti asculta piesa, vazand vibe-ul de la UMF (Ultra Music Festival).


Aparut peste noapte cu 'Put your hands up for Detroit', Fredde le Grand este din Germania si pana la lansarea acestei piese, in 2006, nu a fost cunoscut unui public foarte larg. Binecuvantat cu un talent unic, Fredde este acum unul dintre cei mai cunoscuti DJ/producatori de muzica electronica din toata lumea.


Nici Nicky nu e mai prejos, pe le Grand avandu-l ca mentor, talentul fiindu-i cunoscut nu numsi in spatele platanelor, dar si in studio. La 6 ani si-a descoperit sclipirea pentru muzica, fiind tobosar. Acum, la 23 de ani are colaborari cu nume grele din muzica electronica si hip-hop, printre care fiind si Tiesto, Ne-Yo, Hardwell, Usher, Avicii, David Guetta si chiar si Madonna.


Piesa a fost lansata in iulie de catre cei doi, dar au relansat-o pe 27 august, acum in compania lui Matthew Koma, adaugand vocalele acestei piese.


Fara alte introduceri, SPARKS!



Popup detector