Fragma in Bucuresti vinerea aceasta

28 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Formata din fratii Dirk si Marco Duderstadt, trupa Fragma va concerta vinerea aceasta, 1 august, pe scena Turabo Society Club. Desi a luat nastere in 1998, cand avea doar doi membri, proiectul dance Fragma are in prezent patru membri.


Primul lor single "Toca Me", realizat impreuna cu producatorul de succes Ramon Zenker a ajuns in toate topurile din intreaga lume(UK#11 hit). A urmat in 2000 o colaborare intre Fragma si Coco, luandu-se linia melodica de la Toca's Miracle si textul de la "I need a miracle" (1997) - Coco, sub atentia Pete Tong si JUdge JUles a iesit un adevarat hit direct pe locul 1 in UK charts, cat si in topurile din Australia si Irlanda.

In februarie 2001 se lanseaza primul album Fragma - "Toca", ce continea si cele 2 hituri: "Everytime You Need Me" (UK#3hit) vocal: Maria Rubia si "You are alive" (UK#4hit) cu aportul vocal al lui Damae.

In 2002 Dirk si Marco infiinteaza propiul lor studio Evergreen-Terrace.
Apare al doilea album Embrace, pe care gasim piesele "Say that you're here" (Uk#25hit), "Embrace Me", "Man in the moon" si "Time and time again".

In octombrie 2005 se lanseaza albumul "Toca's miracle", urmat in 2006 de albumul "Toca me". Ultimul release "Smile", aparut de curand pe piata la care au lucrat cu Anita Kelsey, iar la remix-uri cu Alex M.O.R.P.H si Duende, se anunta a fi din nou un adevarat succes.



Popup detector