Foto si video: Weekendul trecut a avut loc The Mission Dance Weekend

03 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Vinerea si sambata trecuta, 31 iulie - 1 august, a fost din nou un weekend foarte aglomerat in statiunea Mamaia, intrucat a avut loc evenimentul The Mission Dance Weekend. Au mixat, vineri (31 iulie) Armin Van Buuren, Glenn Morrison, Mylo, cu suport local din partea lui Livio & Roby si Negru. Sambata, 1 august, a mixat Tiesto, Sven Vath, cei de la Groove Armada, Kaskade, plus DJ-ii romani Faster si George G.


Corespondentul BF in Constanta a fotografiat ambele zile ale evenimentului, asa ca poze de vineri noapte gasiti AICI, iar de sambata noapte gasiti AICI.


Evenimentul a fost extrem de populat, in special in seara de sambata spre duminica, lumea venind sa-i asculte pe cei de la Groove Armada, Sven Vath si Tiesto (care tocmai a mixat cu o saptamana in urma in cadrul festivalului Peninsula din Targu Mures).


Mai jos puteti urmari filmulete din cadrul ambelor seri. Ce v-a placut, ce nu v-a placut, cum vi s-a parut atmosfera, muzica, sunetul, publicul sau orice alt feedback simtiti ca e nevoie de transmis, o puteti face prin postarea de comentarii sau pe Forumul BeatFactor, AICI.


Armin Van Buuren @ The Mission Dance Weekend:







Tiesto @ The Mission Dance Weekend:








Groove Armada @ The Mission Dance Weekend:




Sven Vath @ The Mission Dance Weekend:




Popup detector