Foreign Beggars la Atelierul de Productie din Bucuresti

29 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pre-party-urile B’ESTFEST vor aduce spiritul festivalului mai aproape de publicul roman, fiecare eveniment urmand a avea drept invitati artisti internationali, din diferite genuri muzicale ce se vor regasi si in programul editiei din acest an.


Primul pre-party va avea loc pe 25 mai, la Atelierul de Productie din Bucuresti, avandu-i in prim plan pe membrii trupei Foreign Beggars.


Foreign Beggars, nume cu rezonanta in randul iubitorilor de hip-hop si dubstep, este una dintre cele mai apreciate exponente ale curentului ce imbina frazarea specifica hip-hop-ului cu beat-urile de dubstep si grime. De altfel, lista colaborarilor cu artisti din sfera muzicii dubstep sau drum’n’bass este impresionanta, rezultatul fiecarui proiect bucurandu-se de un raspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsa de Noisia, a avut un succes fabulos, clipul acesteia inregistrand aproape sase milioane de vizualizari pe Youtube.


Trupa a castigat, in anul 2004, Best New Act la UK Hip Hop Awards, un an mai tarziu fiind desemnata Best Group in cadrul Lyric Pad Hip Hop Awards. In 2010, Foreign Beggars a fost nominalizata la Urban Music Awards alaturi de Roots Manuva, Professor Green si Tinie Tempah, in acelasi an fiind invitata de Prodigy sa ia parte la turneul acestora din UK, urmat de o serie de aparitii la festivaluri precum Exit, Glastonbury, Splash sau Dour. Pretul biletelor pentru show-ul Foreign Beggars va fi comunicat in perioada urmatoare.


Popup detector