Filmul Part OF The Weekend Never Dies un adevarat must-see pentru iubitorii muzicii electronice

22 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Daca aveti un Xbox si va plac Soulwax, probabil veti fi incantati sa aflati ca documentarul Part Of The Weekend Never Dies se poate descarca direct pe consola. Documentarul, care a primit si patru stele in revista Mixmag, prezinta diferite scene dintre anii 2005 si 2007 ai trupei.

Lansarea oficiala este programta pentru 8 septembrie, dar utilizatorii de X-Box pot descarca filmul inca din data de 18 august. Documentarul este special din punctul de vedere al locatiilor in care este filmat, deoarece duo-ul compus din David si Stephen Dewaele impreuna cu trupa, colinda Europa, America, Australia, America Latina si Japonia in care au sustinut peste 120 de evenimente. Toate intr-un film memorabil, Part Of The Weekend Never Dies.

Acest film este intradevar un must-see pentru toti fanii muzicii, iar pentru Soulwax este dovada clara ca sunt una dintre cele mai bune live-act-uri din lume. Iar daca nu sunteti inca convinsi, filmul nu este doar despre Soulwax, ci despre toti prietenii lor, DJ-I, producatori sau promoteri precum Peaches, LCD Soundsystem, Busy P, So-Me sau Klaxons.



Popup detector